Epätoivon hetkiä - profiilikuva

Arkaluontoinen tekstari väärälle henkilölle... Ovi aukeaa, juuri kun tulet alasti suihkusta... Vähän noloja ja joskus sillä hetkellä aika epätoivoiseltakin tuntuvia tilanteita osuu kaikkien kohdalle. Joskus niistä selviää helpolla, mutta ei aina. Kävi miten kävi, jälkikäteen nolo tilanne useimmiten naurattaa, eikö vaan? Noh, tämä kertomukseni on iisimmästä päästä ja pääsin pälkähästä, mutta kerronpa sen, koska tilanne on jäänyt kutkuttamaan mua itseäni.

Puhelimeni on viime päivinä (huollosta tulon jälkeen!) välillä seonnut. Varoittamatta näyttö alkaa vilkkua ja puhelin alkaa elää omaa elämäänsä. Minulla saattaa olla samaan aikaan useampikin sovellus aktiivisena - siitä seuraa, että puhelin seotessaan klikkaa auki vaikka mitä linkkejä ja toimintoja. Nyt voit vain kuvitella, mitä oma puhelimesi saattaisi tehdä... ;)

Olin viime sunnuntaina Joogafestivaaleilla. Ekan joogatunnin jälkeen lähdin kiertämään näytteilleasettajien ständejä - ja valitettavasti minut pysäytettiin heti jollekin kauneudenhoitoständille. Minä en todellakaan ole potentiaalinen asiakas kalliiden luksustuotteiden myyjille, ja yritinkin joogatunnin jälkeisessä rennossa tilassa päästä arpakupongin täytettyäni jatkamaan heti eteenpäin. Toisin kävi - minulta alettiin tivata  ihotyyppiä ja ahdisteltiin "mitä tuotteita käytät nyt" -kysymyksillä. Kun en jaksanut oikein aloittaa keskustelua, esittelijä sanoi, että kun hän katsoo minua, näkee s e l v ä s t i,  että tarvitsen s i l m ä n y m p ä r y s s e e r u m i a ! Ai mää vai!? Nuori nainen! Noh, pääsin karkaamaan tiskiltä ostamatta sitä.

Nuo sanat jäivät kuitenkin pyörimään päähän, ja vietinkin sitten illalla tovin jos toisenkin vessanpeilin edessä vääntelemässä naamaani. Ja kyllä - silmänympärykseni tarvitsivat elvytystä pikaisesti! Minulla oli kotona joku hoitava ja virkistävä savikasvonaamio, jonka sitten asettelin kasvoilleni. Tämä naamio oli tosi hurjannäköinen - näytin aivan Hannibal Lecteriltä :D Otin mahdollisimman tylyn ilmeen, näpsäsin  selfien ja postasin kuvan meidän perheen fb-ryhmään... jonka jälkeen puhelin alkoi välähdellä hurjasti ja lopulta se ehdotti, tehdäänkö kuvasta uusi profiilikuvani... Daaaammmmnnnn! 

Sitten puhelin meni täysin pimeäksi. Kesti piinallisen kauan ennen kuin sain kontaktin puhelimeen ja pääsin tarkastamaan, oliko vahinko tapahtunut. Ei. Huh! Saman tien poistin hirviökuvan sekä perheen ryhmästä että puhelimen kuvakirjastosta. 

Seuraavaksi täytyy hoitaa puhelin kuntoon, ilmeisesti kyse on ohjelmistovirheestä, mikä on tapahtunut varmuuskopiota palautettaessa. Sillä välin - älkää tutut ihmetelkö, jos minulta tulee teille jotain hyvin outoja viestejä :)

Näin jälkikäteen on mietityttänyt, että eipä tuo profiilikuvan vaihto olisi maailmaa kaatanut - olisi ehkä saanut aikaan muutaman hymyn ja naurunpurskahduksen :) Tuota kuvaahan ei ole enää olemassa, joten valitettavasti en voi hauskuuttaa sillä päiväänne. Sen sijaan postaan tähän Tauri-kissani uuden "profiilikuvan", kirjaimellisesti! Hauskaa viikon jatkoa kaikille!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Färsaarille talkoisiin!

Portugalin huhtikuu

Joogalomaa Ubudissa