Detox-kuurilla, viikko 2/3

Toinen viikko detoxia eli puhdistuskuuria alkoi tänään. Eka viikko meni ihan hyvin, mutta haasteita oli! Ihminen kehittää itselleen tosi nopeasti tapoja, joista on vaikea luopua. Tämä pätee hyvin syömiseen - tietyissä tilanteissa tulee syötyä tietynlaista ruokaa. Tietenkään kaikesta ei pidä eikä kannata luopua, mutta tekee hyvää kokeilla joskus tavoista irrottautumista - vaikka ihan vaan nähdäkseen, miten tiukassa jokin tapa on. Eka detox-viikosta täällä: Detox-kuurilla, viikko 1/3

Päivä 8
Päivä meni hyvin. Illalla sorruin palkitsemaan itseni mehujäällä perjantain ja viikon kuurista selviämisen kunniaksi. Äkkiä paluu takaisin ruotuun!

Päivä 9
Päivä Tallinnassa. Laivalla vihreää teetä skumpan sijaan. Tallinnassa syötiin "V"-nimisessä vegaaniravintolassa - ruoka oli tosi hyvää, mutta ehkä hieman liian mausteista tähän kuuriin - mutta hällä väliä :) Alla oleva kuva on V:n alkuruoka, kaunista!

Päivä 10
Syön joka päivä yhden isomman (kasvis)ruoka-annoksen kuurin aikana. Minun mielestäni salaattikin pitää laittaa - tänään paistoin/kuumensin siihen pannulla mm. kesäkurpitsaa, pinaattia ja vuohenjuustoa. Olipa hyvää! Tänään on tullut juotua tosi paljon vihreää teetä ja vettä.

Päivä 11
Helppo päivä ruoan suhteen - vain pieniä houkutuksia, joista oli helppo kieltäytyä. Tosin illalla jumpan ja pyöräilyn jälkeen palkitsin itseni mehujäällä - mutta ajattelen sen pienenä pahana. Teki hyvää :)

Päivä 12
Näl-kä! Tämän kuurin aikana todella täytyy pitää huolta, että aina on jotain sopivaa syötävää lähettyvillä. Masu ei ole vielä oikein tottunut kevyempiin annoksiin - tai ehkä onkin, mutta kun samalla olen lisännyt liikuntaa, niin nälkä on kova!

Päivä 13
Nyt alkaa tuntua olo kevyemmältä. Housut sujahtavat jalkaan helpommin. Vaikka olo on mainio, haaveilen silti makeasta. Ja kahvista, varsinkin iltapäivisin.

Päivä 14
Voihan herkkuhimo! Mutta kuuri pitää! Kun oon kaksi viikkoa kestänyt, niin kolmas menee heittämällä!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Färsaarille talkoisiin!

Portugalin huhtikuu

Joogalomaa Ubudissa