Kaikkien aikojen liikuntaleiri

Viime viikonloppuna juhlimme liikuntaseurani Friskis&Svettis Helsingin 25-vuotista taivalta Bootcampilla Nuuksion kansallispuistossa, Solvallan Urheiluopistolla. Minulla oli ilo olla mukana järjestämässä tuota kansainvälistä liikuntaleiriä - ja voi että, miten mahtava siitä tulikaan! Kaikki 125 osallistujaa olivat mukana hyvällä fiiliksellä - niin omat Helsingin "heimolaiset" kuin ulkomaiset "sisaruksemme" Brysselistä, Pariisista ja Luxemburgista!

Liikuntaa oli tarjolla todella paljon - ensimmäiset osallistuivat jo torstaina Kaivarin puistojumppaan, perjantaina oli hieno Get Together -ilta salillamme Suomi-jumppineen ja tarjoiluineen, ja lauantaina bussit kuljettivat meidät Solvallaan, jossa liikuttiin aamusta iltaan ja sunnuntainakin iltapäivään asti. Erilaisia tunteja oli niin sisällä kuin ulkona, jokaiselle oli jotakin - ja leirillä oli myös helppo kokeilla jotakin uutta. Myös ulkomaiset sisarseuramme ohjasivat hienoja tunteja - sellaiset monen ohjaajan tunnit ovatkin ihan parasta Friskiksessä! Koko viikonlopun ajan aina tuntien välissä soi Bootcamp-tunnarimme, Flo Ridan "My House", jonka koreografian varmasti kaikki osasivat viimeistään sunnuntaina.

Friskiksen ainutlaatuinen yhteisöllisyys, ilo ja vieraanvaraisuus näkyivät koko viikonlopun ajan.
Monet vieraistamme olivat Suomessa ensimmäistä kertaa - oli hienoa päästä opastamaan heitä esim. saunomisen alkuun. Nuuksion Pitkäjärven viileään veteen hyppi mykistyttävän kauniissa ilta-auringossa ympäri maailmaa kotoisin olevia onnellisia friskisläisiä!

Kiitos kaikille Bootcampin tekijöille ja osallistujille - ja vielä kerran - Paljon onnea Friskis&Svettis Helsinki!


Lue ja katso kuvia Bootcamp-tunnelmista Stadinaisen päiväkirjasta!

Kommentit

  1. voi ihkuu - voisi jatkaa hypetystä vaikka kuinka kauan - hieno leiri, kiitos itsellesi järjestelyistä <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Färsaarille talkoisiin!

Portugalin huhtikuu

Joogalomaa Ubudissa