Ajankäytön hallintaa

 
Onpahan siinä hirveä otsikko... mutta täytyy sanoa, että tämä aihe on minulle erittäin ajankohtainen tämän marraskuun toisella puoliskolla. Oikeastaan minun ei pitäisi olla nytkään kirjoittamassa tätä blogitekstiä... Jos osaisin käyttää aikani fiksusti, niin olisin juuri nyt menossa höyhensaarille kellon tullessa iltakymmenen. Nimittäin lähtö lentokentälle on aamulla klo 3.30... Mutta tässä siis kirjoitan - koska tämä on mukavaa, ja en oikeasti usko, että vaipuisin tästä heti uneen, vaikka vällyjen alle menisinkin. Sitä paitsi osa matkakamoista on vielä pakkaamatta. Olo on seesteinen ja keho rentoutunut, sillä tulin juuri ohjaamaltani ki balans -tunnilta. Se on liikuntaseurani Friskis&Svettiksen ns. kehon ja mielen tunti. Siitä joskus lisää.



Niin - paljon on siis aktiviteetteja tämän marraskuun kahdella viimeisellä viikolla. Niin paljon, että nyt vaaditaan suunnitelmallisuutta - kalenterimerkintöjä, kännykkämuistutuksia, listoja... Kissan hoitoon vienti, hiekkasäkkien ja ruokien roudaukset, juna-aikataulut, matkareitit... Pyykinpesu ja vaatteiden kuivatuskin pitää aikatauluttaa... Mutta kaiken tämän tekee ja suunnittelee mielellään, sillä nyt tapahtuu ainoastaan kivoja asioita! Marraskuu onkin siis oikein hyvä kuukausi! Siinä teille mantra!

Eilen olin ystäväni kanssa Tampereella Apocalyptican keikalla. Olin nähnyt bändin pari kertaa aiemmin livenä, nyt oli ensimmäinen kerta sivistyneesti konserttitalossa (Tampere-talo) istumapaikoilla. Keikka oli oikein hyvä, mutta itse tykkään kyllä enemmän fiilistellä seisten, vapaammin, vaikka sitten joskus saattaakin käydä niin, että joutuu ryysikseen, eikä näe yhtään mitään... No, mielessä on muutama kesä sitten ollut Apocalyptican keikka Kuopion viinijuhlilla - siskon kanssa päästiin helposti eturiviin parhaille paikoille. Tässä vinkki - jos haluat mennä katsomaan jotain isoa bändiä, kuten nyt vaikkapa Apocalypticaa, niin mene keikalle vähän pienemmällä paikkakunnalla. Parhaille paikoille voi päästä yllättävän helposti ilman että tarvitsee leiriytyä keikkapaikalle edellisenä iltana odottamaan...

Huomenna, ennen kukonlaulua, on lähtö kohti Lissabonia. Aivan mahtavaa! Lissabon on ollut haaveissa pitkään, nyt vihdoin pääsen sinne. Portugalissa olen käynyt, Algarven alueella, mutta pääkaupunki on siis ihan uusi kohde minulle. Blogiin on tulossa juttua kokemuksistani viikonloppuna!

Ja kunhan Portugalista on kotiuduttu maanantaina, tehty töitä, pyykit pesty ja kuivatettu suunnitellusti, on heti toinen lähtö kohti Ruotsia. Olen menossa sinne joogakurssille. Sekin on jotain aivan mahtavaa! Uutta ja kivaa on tiedossa tällä saralla!
 
Mutta nyt - tässä yksi Apocalyptica-kuva.
Eicca Toppinen elementissään Kuopion keikalla vuonna 2012.


Näihin sanoihin, näihin kuviin ja tunnelmiin...  Hyvää yötä.



Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Färsaarille talkoisiin!

Portugalin huhtikuu

Joogalomaa Ubudissa