Vuosi vaihtuu

Vuoden viimeinen päivä... Otetaanpas pieni katsaus kuluneeseen vuoteen. 

Tammikuu oli kiireistä aikaa, etenkin töiden kannalta, niin kuin joka vuosi - matkailualalla tärkeä kuukausi mm. matkamessujen vuoksi.

Helmikuussa pääsin unelmakohteeseeni Islantiin eka kertaa! Reissu oli lyhyt, mutta uusia reissuja tuolle saarelle on varmasti tulossa!
 
Helmikuun lopussa alkoi myös odotettu talviloma. Kaksi uutta maata samalla kertaa - Singapore ja Indonesia/Bali. Valo- ja lämpöhoito tuli todelliseen tarpeeseen! Tämä matka ei ollut kyllä mitään köllöttelyä, ennemminkin kulttuurimatka, koska aikaa oli vähän ja katsottavaa paljon. Muutamalla joogatunnilla tuli sentään käytyä. Kuva on Singaporesta, Sentosan saarelta.


Maaliskuussa oltiin friskisläisten kanssa liikuntamatkalla Tallinnassa. Oli kyllä hauska ja rento viikonloppu, niin kuin aina, kun friskisläiset on messissä!

Huhtikuussa olin Intiassa ja ensimmäistä kertaa Nepalissa. Sain tutustua moniin uusiin kivoihin ihmisiin ja kohteisiin. 25.4. olimme Delhin vanhassa kaupungissa riksha-ajelun lomassa teellä vanhassa "havelissa", palatsissa, kun maa alkoi liikkua jalkojen alla. Vasta myöhemmin tajusimme, että kyse oli isosta maanjäristyksestä, jonka keskus oli Nepalissa, jossa olimme olleet vain kuusi päivää aiemmin. Kuva on Bhaktapurin Durbar-aukiolta. Namaste!


Huhtikuun lopussa tuli yksi rajapyykki täyteen, kun täytin 40 vuotta... En yleensä juhlista paljon synttäreitäni, mutta vappuaattona, päivä virallisen syntymäpäivän jälkeen, tupa oli täynnä kavereita ja kuohuva virtasi! "Virallinen" 40-vuotissyntymäpäiväkuva otettiin muutama päivä aiemmin aamuvarhaisella Agrassa, Taj Mahalin edessä, kuinkas muuten :)


Toukokuun alussa, vappupäivänä, matkustimme koko 8 hengen perheemme voimin Tukholmaan. Toukokuussa osallistuin myös työkavereiden kanssa Likkojen lenkille Tampereella. Muutenkin tuli ulkoiltua paljon - kevään tuloa on ihana seurata!

Kesäkuu oli paras ikinä! Vietin koko kuukauden chillauslomalla taas Singaporessa ja Balilla sekä Lombokin ja Gilin saarilla. Ainoat kengät mukana olivat flipflopit! Paljon aurinkoa, paljon joogaa, paljon uusia ihania ystäviä ympäri maailman! Kuva on Gili Trawanganilta.


Heinäkuu oli töiden, liikunnan ja palelemisen aikaa. Miten Suomen kesä voikaan olla niin kylmä!?

Elokuussa ilmat jo vähän lämpenivät. Se oli muutenkin tosi kiva kuukausi. Oli paljon kesätapahtumia ja -retkiä - Helsingissä, Kuopiossa ja Tallinnassa.

Syyskuussa oli paljon töihin liittyviä tapahtumia. Loppukuusta oltiin friskisläisten kanssa liikuntaleirillä Luxemburgissa. Jumppaa ja skumppaa! Käytiin vierailemassa mm. Bernard-Massardin kuohuviinitalolla.


Lokakuu oli joogakuukausi. Oli myös mahtavan lämpimiä syyspäiviä, kauniita aurinkoisia iltoja. Lokakuun lopussa teimme ystävän kanssa viikonloppureissun Kööpenhaminaan - yhteen suosikkikaupungeistani!


Marraskuussa tapahtui paljon! Aloitin bloggaamisen! Oltiin työkavereiden kanssa Portugalissa! Olin joogakurssilla Ruotsissa!

Joulukuu on ollut äärimmäisen kiireinen. Syksy ja alkutalvi on tuntunut pitkältä ja raskaalta kaikista kivoista tapahtumista huolimatta.

Tosi kiva vuosi! Uusia maita viisi: Islanti, Singapore, Indonesia, Nepal, Luxemburg. Liikuntaa, ystäviä, perhetapahtumia. Mutta myös tosi, tosi paljon töitä.

Ehkä ensi vuonna on <3 aika? :)

Hyvää uutta vuotta kaikille tämän vuoden viimeisenä päivänä otetun kuvan myötä! Käytiin perheen kanssa Kuopiossa uudella Julkulan laavulla. Hieno paikka - käykää, jos siellä päin liikutte!

Maldur :)




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Färsaarille talkoisiin!

Portugalin huhtikuu

Joogalomaa Ubudissa