Tammipakkaset ja Matka 2016 -pöhinää

Perinteiset tammipakkaset ovat ilahduttaneet meitä Suomessa asuvia. Vaikka moni (minäkin) toivoisi Suomeen hieman lauhempaa, suorastaan leutoa ilmastoa, niin myönnettäköön, että kyllä vaan kunnon talvi näin harvakseltaan kohdalle sattuessa saa oudon pulppuavan hyvänolontunteen rintaan, eikö vaan? Lumi narskuu kivasti kenkien alla, liikenteen ääni kuulostaa paljon pehmeämmältä, ilma tuntuu - no, raikkaalta! On ihanaa pukea päälle paksuja pehmeitä ja lämpimiä kerroksia, peittää masu :) Pakkasviikonloppuna sitä nauttii ulkoilusta erityisen paljon - reippailtuaan aikansa on erityisen kivaa tulla takaisin sisälle, herkkujen äärelle. Ihaninta on lenkkeillä säihkyvien hankien keskellä auringon paistaessa täydeltä terältä! No, nyt on jo ilma lauhtunut ja taitaa käydä niin, että huomenna kauniit valkoiset lumihanget muuttuvat ankeiksi ruskeiksi loskakasoiksi.

Joka vuonna tammikuussa on matkamessut. Ja nythän ne olivat viime viikolla. On jo ihan perinne, että Helsinkiin saapuvat lukuisat ulkomaalaiset messuvieraat pääsevät silloin nauttimaan joko a) paukkupakkasista tai b) järjettömästä räntäsateesta ja tuulesta. Tänäkään vuonna ei tullut tässä poikkeusta, varmasti moni ensimmäistä kertaa tai miksei useammankin kerran Suomessa vieraillut nautti meidän luontomme tarjoamasta pohjoisesta eksotiikasta.

Matkamessuviikko oli tietysti kiireinen, mutta myös tosi kiva! Oman työn tulokset olivat vihdoin näytillä, messuilla tapasi monia tuttuja ja tutustui uusiin kiinnostaviin ihmisiin - ja tietenkin inspiroitui itselle uusista kohteista ja tuotteista. Torstain ammattilaispäivä meni täysin työn touhuissa, mutta lauantaina kiertelin messuilla omaan tahtiin. Tuomisina oli kassillinen karttoja ja esitteitä.

Mites teillä - onko matkakutinaa, kuumeilua? Tarvetta päästä Suomen talvea karkuun? :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Färsaarille talkoisiin!

Portugalin huhtikuu

Joogalomaa Ubudissa