Keväthuumassa fillarin selässä

Viime päivät olen ollut aivan kevään lumoissa! Aurinko on paistanut koko viikon täydeltä terältä ja sen myötä luonto on herännyt vihertämään ja kukkimaan päivä päivältä enemmän ja enemmän. Olen viettänyt ulkona kaiken mahdollisen ajan, paljon siitä fillarin selässä. Nytkin sunnuntaina, äitienpäivänä, istun Eiranrannassa, jonne poljin sieltä täältä mutkitellen. Ajatuksena on mennä tämän jälkeen vielä joogatunnille, paketoimaan tämä ihana viikko.

Pyörällä pääsee helposti ja nopeasti vaikka minne. Sillä taittuu työmatka, sillä pääsee nopeasti jumppasalille ja kauppaan. Mutta ihanimpia ovat pitkät "terapiapyöräilyt" luonnon keskellä. Maisemat vaihtuvat, voi ajella hitaasti tai ottaa spurtteja, pysähtyä kahville tai jätskille. Pyöräily on kivaa yksin, kaksin tai porukassa. Välillä reitti saattaa kulkea ei-niin-kauniidenkin maisemien läpi - on työmaita ja teollisuusalueita. Silti on aina jotakin mielenkiintoista nähtävää - graffiteja, jänniä muotoja... Tänään poljin ympäri Helsingin Jätkäsaarta, josta on muotoutumassa iso uusi asuinalue. Täytyy käydä taas myöhemmin kesällä vilkaisemassa, miten se on edistynyt.

Talvipyöräilijää minusta ei varmaankaan koskaan saa. Silloin pyörä muuttuisi puhtaasti liikennevälineeksi. Minä haluan pitää sen fiilistelykulkuvälineenä!

Tässä kuvia eiliseltä fillariretkeltä Espoon puolelle. Hyvää äitienpäivää, äiti <3







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Färsaarille talkoisiin!

Portugalin huhtikuu

Joogalomaa Ubudissa