Lomailua Kreetalla, päivä 4

Tänään neljäntenä lomapäivänä aloitettiin päivä rauhallisesti. Myöhään syödyn aamiaisen jälkeen siirryttiin uima-altaalle - minä joogasin ja suunnittelin hieman uutta joogaohjelmaa siinä altaan reunalla. Aurinko paistoi jo kuumasti - oli melkeinpä liian lämmintä joogailuun. Mulla oli aurinkovoiteen suojakerroin 30, mutta nyt illalla huomasin, että se ei ihan riittänyt. Esimerkiksi selässä on joogatopin narujen rajat - mielenkiintoinen kuvio... Saas nähdä, onko se siinä koko tulevan kesän...

Päivällä käytiin autolla tutustumassa käsityöläiskylänä tunnettuun Kritsaan. Se oli aika uinuva, mutta nätti paikka mäessä kiemurtelevine kujineen. Syötiin siellä myös hyvä lounas - kreikkalaista salaattia, jotain tosi hyvää paistettua juustoa ja kreikkalaisia lihapullia.

Illalla tehtiin vielä kävelylenkki lähiympäristössä. Täällä on lähes joka pihassa koira tai kissa ja jokin täynnä hedelmiä oleva puu. Yhden mandariinin nappasin suoraan puusta ohi kulkiessani - ai että ovat tuoreena hyviä!

Alla pari kuvaa Kritsasta.



Kommentit

  1. Ihana paikka, uskomaton, nauti nyt. Olen varmaankin eka kertaa sun blogissa. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Färsaarille talkoisiin!

Portugalin huhtikuu

Joogalomaa Ubudissa